Planificació i gestió del projecte (fase 3)

De manera semblant a la fase anterior, treballem de manera que cadascú dels membres s’encarregui d’una determinada sèrie de tasques.

Aquestes tasques i continguts, ja siguin del bloc o del wiki, han d’estat coherentment relacionats doncs és el reflex d’una evolució de treball com a grup.

Si bé és del tot cert que ens resulta complex dur a terme les tasques dins el període recomanat pel tutor, donem l’empenta necessària perquè vagi agafant forma, i és així com cadascú dels membres condueix les seves tasques.

All llarg d’aquesta fase 3, cobrirem les entrades del bloc que manifesten on és el grup i quines són les sensacions en vers els objectius, treballem en l’evolució del wiki (l’estructura de la qual ja està plantejada), enllestirem els aspectes més tècnics del bloc, i comencem a hores d’ara  a elaborar l’esborrany que ens servirà per dibuixar la presentació final del projecte.

Esperem la pròxima setmana (cap al divendres dia 14 de desembre) poder tenir l’esborrany i les entrades del bloc finalitzades encara que hagi estat llavors amb retard.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s