Acords

Els primers acords del grup es van dur a terme molt ràpida i efectivament, guanyant molt de temps i recuperant el primer parell de dies desaprofitats.

Es van proposar varies temàtiques que abonessin la teoria que volíem defensar (focus 2), i finalment ens vam decidir per estudiar la poesia trobadoresca i la seva llengua. Creiem que es tracta d’un exemple de literatura europea no necessàriament arrelada a una llengua sinó més acuradament a un territori.

El següent acord tingué relació amb l’elecció del nom per al grup. Muret es van triar en consens una vegada vam reflexionar sobre les opcions que tots hi vam proposar prèviament. Crec que un mínim de 3 noms es van presentar als companys.

Seguidament, vam parlar i acordar l’estratègia quant a la freqüència en la comunicació entre els membres. Quina havia de ser la regularitat de connexions i intervencions per part de cada membre de l’equip de manera que veiem que seguim el fil del dia a dia.

A continuació vam establir les parts de l’estudi que duria a terme cada membre. Novament el consens va ser total i absolut i la flexibilitat dels membres del tot destacable.

A partir d’aquest punt està resultant tot una mica menys rodat degut segurament a la irregularitat, en general, de les connexions i intervencions.

Malgrat aquest últim punt, seguim treballant de manera més bilateral en la taula elaborada de planificació, en la creació del grup a Zotero, en el bloc com en la eina de diari de treball del grup i en la feina de recerca corresponent a cada una de les quatre àrees d’estudi que cada membre a de cobrir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s